Velda Gelfresh Pocket

 1.179,00

Het Velda Gelfresh Pocket matras is de definitie van een compleet matras. Op zoek naar een matras met pocketvering? Een laag pulse-latex voor extra comfort en veerkracht? Een gelfresh-laag voor extra ventilatie tijdens de warme nachten? Dit pocketvering matras heeft het allemaal!

Beschrijving

HÉT COMPLETE POCKETVERING MATRAS
Het Velda Gelfresh Pocket matras is de definitie van een compleet matras. Op zoek naar een matras met pocketvering? Een laag pulse-latex voor extra comfort en veerkracht? Een gelfresh-laag voor extra ventilatie tijdens de warme nachten? Dit pocketvering matras heeft het allemaal! Dit pocketvering matras bestaat uit een groot aantal thermisch verharde pocketveren, die allemaal individueel verpakt zijn. Hierdoor kunnen zij zich onafhankelijk van elkaar bewegen en zich zo perfect aanpassen aan de vorm van uw lichaam.

Als kers op de taart beschikt dit pocketvering matras ook nog eens over 7 comfortzones. Deze comfortzones zijn zachter dan de rest van het matras, en zakken meer in bij de zwaardere delen van het lichaam. Hierdoor ligt u nóg stabieler. Zo worden fysieke klachten als gevolg van een verkeerde lighouding voorkomen. U kiest zelf de gewenste hardheid van het matras, waarbij u kunt kiezen tussen soft (personen tot 75kg), medium (personen tot 85kg) en firm (personen vanaf 85kg).

DE AFDEKLAAG
Wat dit matras écht uniek maakt, zijn de afdeklagen van het matras. Op de pocketvering matrassen zijn namelijk én een laag pulse-latex, én een laag gelfresh zijn aangebracht. De laag pulse-latex zorgt voor optimale veerkrachtigheid en ondersteuning van uw gewrichten, wat zorgt voor een extra laag comfort. Daar bovenop is ook nog de laag gelfresh aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat het matras optimaal ventileert en u het niet te warm krijgt.

DE MATRASHOES
Ook de matrashoes van de Velda Gelfresh Pocket is van premium kwaliteit. Dit is namelijk een Double PCM jersey-hoes met temperatuurcontrole aan de bovenzijde. Deze temperatuurcontrole zorgt er tijdens warme zomernachten voor dat u het niet te warm krijgt, en tijdens koude winternachten juist dat u het niet te koud krijgt. Zo ligt u altijd prettig op uw pocketveringmatras, wat voor weer het ook is! De matrashoes is aan 4 zijdes afritsbaar, waardoor u deze gemakkelijk kunt verwijderen. De hoes is wasbaar bij 60 graden.

Leverbaar in diverse maten!

Extra informatie

Afmetingen 90 × 24 × 200 cm