Merken

Eleonora

Van New Basic tot Retro. En van Elegant chic tot Japandi; met de collecties van Eleonora ben je helemaal on trend! Een mix van nieuwe stijlen, nieuwe materialen, nieuwe kleuren en nieuwe vormen met het lef dat je van ons gewend bent. Speciaal voor jou ontworpen, om jouw huis en stijl te complementeren.

https://www.eleonora.nl/

Het Anker

Nederlandse stijl, internationale allure!
Het Anker produceert en verkoopt een hoogwaardige meubelcollectie. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen, alles gebeurt in eigen beheer. Het fundament hiervoor werd al in 1928 gelegd. Vandaag de dag zijn we dus 95 jaar jong. Een unicum in Nederland!
Het Anker is gespecialiseerd in de verwerking van leer. Een mooi, duurzaam en ecologisch verantwoord product. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een unieke uitstraling aan uw zitmeubel. Elke verwerkte huid is namelijk uniek en heeft haar eigen unieke kenmerken. Ons leer komt uitsluitend van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Kwaliteit verloochent zich niet. Dat zie, ruik en voel je!

https:het-anker.nl/

 ja

Tempur

Wij beloven de slaap van (meer) mensen, elke nacht, overal ter wereld, te verbeteren. Dit kunnen wij realiseren door ons unieke drukverlagende TEMPUR®-materiaal, gebaseerd op NASA-technologie. Daarnaast hebben we 30 jaar ervaring in slaap en innovatie en hadden we vroeger successen in de gezondheidszorg. Bovendien zijn we de nummer één in klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd.

https://nl.tempur.com/

De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven we toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

https://www.de-toekomst.nl/

Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen creëren we al meer dan 75 jaar gewilde wooncollecties voor elk type interieur. Met ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers werken we samen om voor jou met Europees eiken de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en met een modern machinepark produceren we elke dag kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.

Dit doen we vanuit Schaijk, waar het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk is.

https://www.vanderdriftmeubelen.nl/