Aanbieding!

Tempur Ombracio

 134,25

Door de unieke vorm van TEMPUR® Ombracio Hoofdkussen kunt u het kussen vasthouden en knuffelen terwijl u de meest comfortabele houding vindt.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Knuffelzacht comfort
Het TEMPUR® Ombracio Hoofdkussen is een zacht kussen dat speciaal is ontworpen voor buikslapers. Dankzij de unieke vorm kunt u uw handen gemakkelijk onder het kussen plaatsen zodat u de hele nacht comfortabel slaapt.

Gepersonaliseerde ondersteuning
Gemaakt van hetzelfde unieke TEMPUR® materiaal dat u in onze matrassen aantreft, bieden onze kussens de hele nacht volledige ondersteuning.

Wasbare en hypoallergene hoezen
Dit kussen heeft een wasbare sloop. Het kan tot op 60°C graden gewassen worden, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen. Alle TEMPUR® kussenslopen voldoen aan de OEKO-TEX® CLASS 1-normen, zodat u zeker weet dat ze geen gevaarlijke stoffen bevatten.

Geschikt voor buikslapers
Het unieke, gepatenteerde ontwerp van het Ombracio Hoofdkussen met inkepingen aan de zijkanten is speciaal ontworpen voor buikslapers. De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 10 × 50 cm