Relaxfauteuil Best Basics

 1.185,00

De Best Basics serie is de basis compleet. Met een beperkt aantal mogelijkheden toch een volwaardige relaxfauteuil. Soepele verstelling door middel van een gasveer of als optie met twee motoren gevoed door een lithium Ionen accu.

Beschrijving

De Best Basics serie is de basis compleet. Met een beperkt aantal mogelijkheden toch een volwaardige relaxfauteuil. Soepele verstelling door middel van een gasveer of als optie met twee motoren gevoed door een lithium Ionen accu.

 

3 Basismaten: Small, Medium en Large: 
Naast de standaard (medium) maat bieden we nog twee andere maten aan. T.o.v. de medium maat vind u hieronder de aanpassingen.
SMALL: bij een fauteuil in de small maat is de zitdiepte 2 cm minder diep en de zithoogte 2 cm lager dan de medium maat
LARGE: bij een fauteuil in de large maat is de zitdiepte 2 cm dieper en de zithoogte 2 cm hoger dan de medium maat

Standaard bij elke Best Basics fauteuil:
Rugverstelling door middel van een gasveer
De fauteuils uit de Best Basics serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als elektrisch worden versteld. Bij de handmatig verstelbare fauteuils wordt de rug versteld door middel van een gasveer.

Werking van de fauteuil:
De voetklepverstelling gebeurt door middel van spierkracht en gewichtsverplaatsing. Bij de elektrisch verstelbare fauteuil worden rug en voetensteun, onafhankelijk van elkaar, bediend door 2 motoren. De elektriciteit voor de elektromotoren wordt geleverd door een accu.
De bediening van het elektrisch verstelbare systeem met 2 motoren geschiedt door middel van tiptoetsbediening in het zijpaneel van de arm of (als er geen plaats is in de arm) aan de zijkant van de zitting.
De bediening van de tiptoetsen zit voorstaand links gemonteerd, maar kan tegen meerprijs aan de andere zijde gemonteerd worden.
Bij alle modellen van de Best Basics serie is een topswing gemonteerd in de rug. Hierbij kan het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, van achter naar voor worden versteld waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Keuze uit 17 voeten:
Elke Best Basics kan geleverd worden met 17 verschillende voeten. Bij fauteuils met een metalen armdeel is er keuze uit zwart en verchroomd metaal.

Afmetingen (maat Medium, rug 4, arm 5):
64 cm breed
109 cm hoog
78 cm diep
46 cm zithoogte
53 cm zitdiepte
164 cm totale diepte maximale relaxstand

Uitvoering showroom:
BB-R04A05 maat Small in weefstof Unit - manueel - €1249
BB-R01A04 maat Medium in Moreno leer - manueel - €1529
BB-R04A05 maat Large in Semira leer - manueel - €1495

Relaxfauteuil Best Basics is reeds leverbaar in stof vanaf €1185

Extra informatie

Afmetingen 64 × 109 × 78 cm